Lokakuu 2017

Pohjois-Karjalan psykologiyhdistyksen ja Psykologiliiton jäseneksi voit hakea, jos olet psykologi tai opiskelet psykologiaa pääaineenasi yliopistossa. Suomen Psykologiliiton jäsen sinusta tulee paikallisyhdistyksemme Pokan kautta. Hakemisesta on lisätietoa liiton sivuilla jäseneksi liittyminen. Sieltä löydät myös liittymislomakkeen.

OPISKELIJAT voivat vuoden 2016 uudistuksen mukaisesti liittyä kätevästi sähköisellä lomakkeella, joka löytyy tästä linkistä. Näin ollen opiskekelijan ei tarvitse toimittaa paperisia liittymislomakkeita.

Jos haluat liittyä Psykologiliiton jäseneksi, tulosta lliitymislomake kahtena kappaleena sekä täytä ja allekirjoita ne. Toinen kappaleista jää Pokalle ja toinen menee Psykologiliittoon. Sitten postita huolella täytetyt identtiset lomakkeet yhdistyksen jäsensihteerille.

Jäsenmaksut määräytyvät Psykologiliiton kategorioiden mukaisesti, ja ne löytyvät Psykologiliiton jäsenmaksut.

Omat jäsentiedot kannattaa pitää ajan tasalla, koska Psykologiliitto ja Pokka tiedottavat pääasiassa sähköpostin ja verkkosivujen välityksellä. Kun osoite- tai työpaikkatiedoissasi tapahtuu muutos, voit ilmoittaa siitä Psykologiliittoon internetin kautta jäsentietojen muutoslomakkeella tai ottamalla yhteyttä Psykologiliiton jäsensihteeriin Tarja Koivuniemeen sähköpostilla tarja.koivuniemi (at) psyli.fi tai puh. (09) 6122 9133.

Toiseen yhditykseen siirtyminen ja vanhasta yhdistyksestä eroaminen käyvät samalla kertaa niin, että täytät vain jäsenhakemuslomakkeen ja palautat sen uuden jäsenyhdistyksen sihteerille. Kun jäseneksi hyväksyminen on ko. yhdistyksessä tehty, tulee Psykologiliitosta suoraan ilmoitus entiselle yhdistyksellesi eikä erillistä eroilmoitusta tarvitse tehdä.